Tüm Dini Videolarımız Tek Adreste

Yeni tv kanalımız islamiyet.tv yayına başladı

sorularlaislamiyet.com başta olmak üzere, bütün internet sitelerimizde yer alan video örneklerinin yer aldığı islamiyet.tv yayına başladı

Çocuklara, gençlere, hanımlara, ailelere ve bütün izleyicilere hitap eden videoların yer aldığı islamiyet.tv, özellikle inanca dair sorulara cevap verirken, akla gelebilecek hemen her alanda hazırlanmış doyurucu içeriklerle yayın hayatına başladı. 

Günümüzde bilim ve teknolojinin ilerlemesiyle birlikte, herkes inanca dair farklı sorular sormaya başladı. Ben kimim, nereden geldim, nereye gidiyorum, kâinatı yaratan kim, yaşatan kim, bu hayata nasıl bir anlam katıyorum, yaşamanın anlamı ne, amacı ne? İşte bu sorular, günümüz dünyasının en önemli soruları. Bunun yanında ahiret, ibadet, kader, insan, kâinat, yalnızlaşma, yabancılaşma ve benmerkezcilik alanlarında da pek çok sorular soruluyor. Ama bu sorular maalesef yeterince cevaplandırılmıyor.

Bütün dünyada, özellikle Batı Uygarlığı'nda aileler parçalanıyor, insanlar yalnızlaşıyor, yabancılaşıyor, birbirinden kopuyor... Boşanmalar artıyor... İklimler değişiyor... Çevre kirliliği bütün dünyayı tehdit ediyor...

Bir tarafta tüketim çılgınlığı, diğer tarafta silahlanma yarışı... Bir tarafta her yıl artan bilgi kaynakları... Diğer tarafta artan cehalet... Bir tarafta dolaşıma giren para miktarının trilyonlarca dolara ulaşması... Diğer tarafta artan fakirlik!

İşte biz, bütün bu problemlerden, sorulardan hareketle yeni bir internet televizyonu hazırladık. Bu kanalda insana, yaratılışa, kâinata ve ontolojiye dair pek çok soruyu cevapladık. Farklı bakış açıları ortaya koymak istedik. 

Rehberimiz elbette Kur'an-ı Kerim, sünnet-i seniyye, temel islami kaynaklar, bilim, düşünce, akıl ve mantık.

Merak edenler için adres: islamiyet.tv

İyi seyirler! 

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?
Okunma sayısı : 500+
Yorum yapmak için giriş yapın veya kayıt olun