Tavaf esnasında, herhangi bir ihtiyaçtan dolayı tavafı yarıda bırakıp çıktıktan sonra gelip kaldığı yerden devam etmek caiz midir?
Soru Detayı
Tavaf esnasında, herhangi bir ihtiyaçtan dolayı tavafı yarıda bırakıp çıktıktan sonra gelip kaldığı yerden devam etmek caiz midir?
Cevap
Değerli kardeşimiz,
Bu konu, cevap ve yorumlarıyla taşınmıştır, okumak için tıklayınız...
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet
Yazar:
Sorularla İslamiyet
Kategori:
Yorum yapmak için giriş yapın
veya kayıt
olun
BENZER SORULAR
- 4 senedir hac kurası çıkmadı. Hac için ayırdığım paranın yarısını harcadım, farziyet devam ediyor mu?
- Allah şu an ne yapıyor, diye bir soru sormak caiz midir ve bu soruya nasıl cevap verilir?
- Tavaf esnasında konuşmak caiz midir? Cep telefonuna cevap verebilir miyim?
- Hac ibadeti yaparken, Farz tavafı yapılması gerekirken, onun yerine veda tavafına niyet ederek yapılan tavaf yeterli olur mu? Herhangi bir ceza yada tavafın yeniden yapılması gerekir mi?
- Umrede sünnet olan tavafın dört şavtını yapıp üç şavtını yapmayarak yarım bırakıp gelmek ceza gerektirir mi?
- Tavaf abdestsiz yapılırsa ne yapmak gerekir? Yedinci şavtı abdestsiz yapan ne yapmalıdır?
- Tavaf esnasında hangi dualar okunur?
- Hac ibadeti yaparken, farz tavafı yapılması gerekirken, onun yerine veda tavafına niyet ederek yapılan tavaf yeterli olur mu?
- Şafi mezhebine göre tavaf yaparken abdest bozulursa ne yapmak gerekir?
- Tavaf esnasında, herhangi bir ihtiyaçtan dolayı tavafı yarıda bırakıp çıktıktan sonra, gelip kaldığı yerden devam etmek caiz midir?