Kadınların kapı önlerinde veya yol kenarlarında oturmaları hakkında Allah Rasülü (sav) ne söylemiştir?
Soru Detayı
Benim 2 hadis-i şerif hakkında sorularım olacak: 1- Kadınların kapı önlerinde veya yol kenarlarında oturmaları hakkında Allah Rasülü'nün (sav) ne söylediği? 2- Çevremde bazıları Allah Rasülü'nün (sav): "Bir gülü koklayıp arkasından bana salât-ü selam söylemeyen beni incitir" veya buna benzer söylediği bir söz var mıdır?
Cevap
Değerli kardeşimiz,
Bu konu, cevap ve yorumlarıyla taşınmıştır, okumak için tıklayınız...
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet
Yazar:
Sorularla İslamiyet
Kategori:
Yorum yapmak için giriş yapın
veya kayıt
olun
BENZER SORULAR
- Kadınların kapı önleri ve yol kenarında oturmaları hakkında Resulü ne buyurmuştur?
- Bedir Savaşı?nda esir alınması ve Allah'ın, azabının dokunacağını bildirmesi hakkında.
- Neden ikindinin ve yatsının ilk sünnetinin ilk oturuşunda salli-barik dualarını okuyoruz? Unutma durumunda sehiv gerekir mi?
- Peygamberimiz (asv) hangi mezhebe tabiydi?
- Canım sana feda olsun Ya Resulullah, demek doğru mu?
- "Nurcuların yaptıkları namaz tesbihati bid'attir." diyenlere nasıl cevap verebiliriz?
- Kadın erkek karışık ortamlarda, kadının çalışmasında ne gibi sakıncalar vardır? Kadın bu konuda kocasını mı dinlemeli, anne babasını mı dinlemelidir?
- KADINLA TOKALAŞMAK CAİZ MİDİR?
- Berat kandilinde Kur'an'dan hangi sureleri okumak daha faziletli?
- Ölünün ruhuna hangi sureleri okumak daha faziletlidir?