Sorularla İslamiyet Youtube Kanalımıza Abone Oldunuz mu?

İnternet, asrımızın olmazsa olmazı haline geldi. Günümüzde insanlar sokaklarda dolaştıkları süreden daha fazla bir zamanı internette ve sosyal medyada geçiriyorlar. İnternet alışverişleri ve sanal işlemler oldukça arttı. Eskiden kütüphaneye gidip kitaplar karıştırılırken, şimdi internetten bilgiye ulaşmak kolaylaştı. Bilgiye bir tık kadar bizi yaklaştıran sanal âlem ise dipsiz bir kuyu gibi. Bu dipsiz kuyuda ümmetin karanlıklarını aydınlatmak için sitemiz sizlerin de duasıyla 19 yılda doğru kaynaklarla dolu bir bilgi hazinesi halini aldı.

Sitemizde okuyucu kitlesinin istifadesine sunduğumuz soru-cevapları video formatına çevirip Youtube kanalımızda izleyiciyle buluşturmaktayız. 1500'ü aşkın video içerikle önemli bir boşluğu dolduruyoruz ve doldurmaya da devam edeceğiz inşallah.

Youtube kanalımızda ses getirecek bir seviyeye ulaşmamız için siz kıymetli kardeşlerimizin ciddi desteğine ihtiyacımız var. İslama hizmet için çıktığımız bu yolda bize destek veren tüm gönül dostlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu içeriği faydalı buldunuz mu?
Okunma sayısı : 5.000+
Yorum yapmak için giriş yapın veya kayıt olun