- Allah mantık kanunlarının üzerinde/mantık kurallarından bağımsız bir varlık olduğuna göre mantığa aykırı olan üç kenarlı bir kareyi yaratabilir mi?
- Bunu nasıl yaratabileceğini açıklayabilir misiniz?
Kromozom 2:
- Lütfen direk soruma cevap verin. Her evrim sorusuna genel bir aynı cevabı vermişsiniz -ki buda verecek iyi cevaplarınız olmadığını gösteriyor- kuyruksuz maymunda 48 kromozom vardır. Ve insanda 46. (Kromozom sayısı benzerlik ile alakası olmamasına rağmen neden bu kadar benziyor bu kromozom sayıları orası da muamma :D )
- İnsanın 2. kromozomunda ortasında telomerler ve üst ve altında da sentromerler bulunmuş. Ki normalde böyle olmaması gerekiyor. Telomerler uçlarda olur. Sentromerler ise ortada olur. Yani tam 2 kromozomluk bir fark var. En yakın nükleotit benzerliği olan 2 canlı arasında. Ve kromozomlarına bir bakıyorsun. 2. kromozom 2 tane kromozomun birleşmesinden oluşuyor ve bu sentromer ve telomerler tam maymununkine denk geliyor.
Tanrı acaba bize feyk mi atıyor :)