- Erkek arkadaşım Müslümanlıktan Hristiyanlığa geçmiş, evlenmek istiyoruz. Ama o benim inancıma saygı duymuyor, imam nikahı istemiyor; bu konuda çok kararlı, ne yapabilirim?
- İki yıl önce bir katolik erkekle evlendim ve bir oğlumuz oldu, ama ben şu an yeni öğrendim ki Müslüman bir kadın Müslüman olmayan bir erkekle evlendiğinde dinden çıkarmış,..
- Abartılı bilgiler farkında olmadan yalan söylemek anlamına gelmez mi?
- Büyük alimlerimiz hakkında bir nevi müşevvik olsun diye günlük ibadetleri hakkında abartı rakamlar veriliyor...
- Ticaret hayatında söylenen yalanlar:
- Ticari hayatta bana verilen sözler dahilinde bende başkasına söz veriyorum, sonra da olmayınca çok üzülüyorum ve yalancı durumuna düşüyorum?
"Peygamberimiz (a.s.m) bir şeyi sürekli yaparsa o şey farz kılınır. Bu yüzden teravih namazını cemaatle kıldırmaya devam ettirmedi." deniyor. Bu konuyu nasıl anlamamız gerekir?