Her anda Allah kelimesine ihtiyaç vardır. Her vakit Besmeleye, her saatte La ilahe illallah'a ihtiyaç vardır. her vakit besmele çekebiliriz, saat başı la ilahe illallah diyebiliriz, fakat her an Allah kelimesini nasıl söyleyeceğiz?
Ticaret yapıyoruz. Son zamanlarda hiç sevmediğimiz olaylarla karşı karşıyayız. Ödemelerimizi ötelemek istediğimiz bir çok firma bizden vade farkı aldı. Aynı şekilde ben de bayilerimden alabilir miyim? Çünkü çok zarar ettim, kredi kartı ile mal aldım, bayilerimiz bize en geç 1 ay içinde ödemeleri gereken borçlarını 5-6 ay oldu hala ödemeyen var. Ben hep gecikme bedeli ödedim iyi niyetimizi suistimal ediyorlar.
Bakara suresi 19. ayette geçen gökteki karanlıklar nedir, karanlıklarla ve verilen örneklere anlatılmak istenen nedir? Münafıkların, dilsiz, sağır ve kör olmaları ne demektir?